ကြ်န္ေတာ့္ BLOG အားလာေရာက္ လည္ပါတ္သူမ်ားကို အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါသည္။ AJ Phone 2 ဖုန္းဆိုင္ Sales & Service Center

Thursday, October 24, 2013

ပုဇြန္ထုပ္ ငရုတ္သီးပြဟင္း




ပုဇြန္ထုပ္ကို ငရုတ္သီးပြနဲ႔ အခ်ဳိခ်က္ထားတာပါ။ ငရုတ္ေကာင္းအနံ႔ေလး သင္းျပီ ပုဇြန္၊ မုန္လာဥနီ၊ ငရုတ္သီးပြ အရသာေၾကာင္႔ ခ်ဳိစိမ္႔တဲ႔ အရသာကို ရရွိမွာပါ။ တူတူ လုပ္စားၾကည္႔ရေအာင္…
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
  • ပုဇြန္ထုပ္ – ၂၀က်ပ္သား (အျမီခ်န္ကာ အခြံႏြာထားေပးပါ)
  • ၾကက္သြန္နီ -  ၁လံုး (နွုတ္နွုတ္စဥ္းပါ)
  • ၾကက္သြန္ျဖဴ – ၂မႊာ (နွုတ္နွုတ္စဥ္းပါ)
  • ခရမ္းခ်ဥ္သီး – ၃လံုး (အေစ႔ထုတ္ ပါးပါးလွီးပါ)
  • ငရုတ္သီးပြအစိမ္း – ၁ခု (အေစ႔ထုတ္ အရွည္လွီးပါ)
  • မုန္လာဥနီ – ၁ခု (အခြံႏြာ အရွည္လွီးပါ)
  • သံလြင္ဆီ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
  • ပဲငံျပာရည္အၾကည္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္း
  • ဆား၊ ခေနာ ၾကက္သားမွုန္႔
  • ငရုတ္သီးမွုန္႔ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း
  • သၾကား – စားပြဲတင္ဇြန္း တ၀က္
  • ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္႔ – အနည္းငယ္
 ခ်က္ျပဳတ္နည္း
၁။ အရင္ဆံုး ပုဇြန္တုတ္ကို သန္႔စင္ေပးျပီ ဆား(လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္)၊ ၾကက္သားမွုန္႔ (လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္) တုိ႔ျဖင္႔ ေရာနုယ္ေပးထားပါ။
၂။ ျပီလွ်င္ ပန္းကန္ျပားတစ္ခုထဲ ပုဇြန္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ငရုတ္သီးပြ၊ မုန္လာဥနီတုိ႔ကို ျပင္ထားေပးပါ။



၃။ ျပီမွ ဒယ္ထဲသို႔ သံလြင္ဆီမ်ား ထည္႔ျပီ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးမွုန္႔ မ်ားကို ဆီသပ္ေပးပါ။
၄။ ထုိ႔ေနာက္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ားကို ထည္႔ျပီ ေရ(ခြက္တ၀က္) ထည္႔ကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ႏြမ္းသည္အထိ တည္ထားပါ။
၅။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ား ႏြမ္းသြားလွ်င္ ပုဇြန္မ်ားကုိ အရင္ထည္႔ျပီ ေရာေမႊလုိက္ပါ။
၄။ ျပီမွ ငရုတ္သီးပြ၊ မုန္လာဥနီမ်ားကို ေရာထည္႔ေၾကာ္ေပးပါ။
၅။ ျပီေနာက္ ဒယ္ထဲသုိ႔ အရသာအတြက္ (ပဲငံျပာရည္၊ သၾကား၊ ငရုတ္ေကာင္းမွုန္႔) ထည္႔ေပးျပီ မီးျပန္ပိတ္လိုက္ပါ။
၆။ ပုဇြန္ထုပ္ ငရုတ္သီးပြဟင္းကို ထမင္းနွင္႔ ျမိန္ရွပ္စြာ သံုးေဆာင္နုိင္ပါျပီ…



PDF ျဖစ္ ေဒါင္းရန္

No comments:

Post a Comment