ကြ်န္ေတာ့္ BLOG အားလာေရာက္ လည္ပါတ္သူမ်ားကို အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါသည္။ AJ Phone 2 ဖုန္းဆိုင္ Sales & Service Center

Wednesday, October 30, 2013

၀က္ေျခေထာက္စြတ္ျပဳတ္




ဒီ ၀က္ေျခေထာက္စြတ္ျပဳတ္ ဟင္းခ်ဳိကို တင္မယ္တင္မယ္နဲ႔ ခုမွပဲ
တင္ျဖစ္ေတာ႔တယ္… ၀တ္ရည္ကေတာ႔ Slow Cooker နဲ႔ခ်က္လိုက္တာ ေတာ္ေတာ္လည္း
နူးအိစားလို႔ အရမ္းေကာင္းတာမုိ႔ အိမ္မွာ ခ်က္စားခ်င္သူေတြ အတြက္
ခ်က္နည္းေလးပါ မွ်ေ၀ေပးလုိုက္တယ္ေနာ္..

ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
၁။ ၀က္ေျခေထာက္ – ၄၀က်ပ္သား (၁လက္မခန္႔ အတံုးမ်ား တံုးေပးပါ)
၂။ ဂ်င္း – စားပြဲတင္ဇြန္း တ၀က္ခန္႔ (မညက္တညက္ ေထာင္းေပးပါ)
၃။ ၾကက္သြန္ျဖဴ – ၂မႊာ (မညက္တညက္ ေထာင္းေပးပါ)
၄။ ဆား – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၄ဇြန္း
၅။ ၾကက္သားမွုန္႔ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၃ဇြန္း
၆။ ပဲငံျပာရည္(အေနာက္) – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း
ရ။ သၾကား – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၂ဇြန္း
၈။ ေရ – ၁လီတာ
၉။ ငရုတ္ေကာင္းမွုန္႔ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
၁၀။ နွမ္းဆီ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၃ပံု၁ပံု
၁၁။ ၾကက္သြန္ျမိတ္ – ၁စည္း (ပါးပါးလွီးပါ)
ရုိးရိုးခ်က္ျပဳတ္နည္း
၁။ အရင္ဆံုး ၀က္ေျခေထာက္တံုးမ်ားကို ေရျဖင္႔ သန္႔စင္လိုက္ပါ။
၂။ ျပီမွ ၀က္ေျခေထာက္ကို ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တို႔ျဖင္႔ ေရာနုယ္လိုက္ပါ။
၃။ ဒယ္အိုးထဲသို႔ ေရ ၁လီတာထည္႔ျပီ ပြက္ပြက္ဆူေအာင္ တည္ထားေပးပါ။
၄။ ျပီးလွ်င္ ေရာနယ္ထားေသာ ၀က္ေျခေထာက္မ်ားကို ထည္႔ပါ။
၅။ အရသာအေပါ႔အငံ႔အတြက္ ပဲငံျပာရည္၊ ဆား၊ ၾကက္သားမွုန္႔၊ သၾကားတုိ႔ကို
ထည္႔ျပီ ေမႊေပးပါ။
၆။ အဖံုးအုပ္ျပီ ၀က္ေျခေထာက္နူးအိသည္အထိ တည္ထားေပးပါ။
ရ။ ၁၀မိနစ္ျခားတစ္ခါ အဖံုးဖြင္႔ျပီ ေရခန္းသြားလွ်င္ ေရလိုအပ္သေလာက္ ထပ္ျဖည္႔ေပးပါ။



၈။ ၀က္ေျခေထာက္မ်ား နူးအိျပီ ဆိုလွ်င္ ငရုတ္ေကာင္းမွုန္႔၊ နွမ္းဆီ၊
ၾကက္သြန္ျမိတ္တုိ႔ကို ျဖဴးေပးျပီ အရသာေကာင္းမြန္ေသာ
၀က္ေျခေထာက္စြတ္ျပဳတ္ဟင္းခ်ဳိကိ
ု သံုးေဆာင္နုိ္င္ပါျပီ…
မွတ္ခ်က္ ။ ။ SlowCooker နဲ႔ခ်က္ခ်င္ပါက ၾကက္သြန္ျမိတ္မွအပါ
က်န္ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားကို SlowCooker ထဲထည္႔ျပီ ၂နာရီၾကာတည္ထားေပးပါ။ ျပီမွ
အေပၚမွ ၾကက္သြန္ျမိတ္ေလးမ်ား ျဖဴး၍ အလြန္နူးအိျပီ စားလို႔ေကာင္းေသာ
၀က္ေျခေထာက္ဟင္းခ်ဳိကို ရရွိပါလိမ္႔မည္။

PDF ျဖစ္ ေဒါင္းရန္

No comments:

Post a Comment