ကြ်န္ေတာ့္ BLOG အားလာေရာက္ လည္ပါတ္သူမ်ားကို အထူးပင္ေက်းဇူးတင္ရွိပါသည္။ AJ Phone 2 ဖုန္းဆိုင္ Sales & Service Center

Wednesday, October 30, 2013

ေက်ာက္ပြင္႔သုပ္




ခ်ဥ္ခ်ဳိစပ္ ေက်ာက္ပြင္႔သုပ္ေလးပါ။ အရသာ ေကာင္းမြန္ျပီ အခ်ိန္တုိ အတြင္းမွာပဲ အသုပ္တမ်ဳိး လုပ္စားနုိင္မွာပါ။ သုပ္နည္းေလး ၾကည္႔ရေအာင္…
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
  • ေက်ာက္ပြင္႔ – ၂ခု (ေရစိမ္ျပီမွ တကိုက္စာ အရြယ္ေလးမ်ား ပိုင္းျဖတ္ထားပါ)
  • ခရမ္းခ်ဥ္သီး – ၂လံုး (အေစံထုတ္ျပီ အရွည္ပါးပါးလွီးပါ)
  • ၾကက္သြန္နီ – ၁လံုး (ပါးပါးလွီးပါ)
  • ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္း

  • ေျမပဲ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္းစာ (မညက္တညက္ ေထာင္းထားပါ)
  • ပုဇြန္ျခာက္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္းစာ (ညက္ညက္ေလး ေထာင္းထားပါ)
  • သံပရာသီး – ၁လံုး (အရည္ညွစ္ရန္)
  • ငရုတ္သီးစိမ္း – ၂ေတာင႔္ (ပါးပါးလွီးပါ)
  • ဆား – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
  • ၾကက္သားမွုန္႔ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
  • ငံျပာရည္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္း
  • နံနံပင္ – လက္တဆုပ္စာ (ပါးပါးလွီးပါ)
  • ၾကက္သြန္ျမိတ္ – ၁စည္း (ပါးပါးလွီးပါ)
  • နွမ္း – အနည္းငယ္ (အေပၚမွ ျဖဴးရန္)
သုပ္နည္း
၁။ ဇလံု တစ္ခုထဲတြင္ (ေက်ာက္ပြင္႔၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္၊ ေျမပဲ၊ ပုဇြန္ေျခာက္မွုန္႔၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္၊ နံနံပင္၊ ငရုတ္သီးစိမ္း) တုိ႔ကို သမေအာင္ ေရာနယ္လုိက္ပါ။



၂။ ျပီမွ အရသာအတြက္ (ဆား၊ ၾကက္သားမွုန္႔၊ ငံျပာရည္ရည္၊ သံပရာရည္) တုိ႔ကို ထည္႔ေပးျပီ ထပ္နုယ္ေပးပါ။
၃။ အရသာအေပါ႔အငံ႔ အေနေတာ္လွ်င္ အေပၚမွာ နွမ္းေလးမ်ား ျဖဴးျပီ ေက်ာက္ပြင္႔သုပ္ကို အရသာရွိစြာ သံုးေဆာင္နုိင္ပါျပီ..



PDF ျဖစ္ ေဒါင္းရန္

No comments:

Post a Comment