ပုဇြန္ ဟင္းလ်ာ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးသုပ္၊ တာလေပါဟင္းခ်ဳိ ဟင္းတြဲေလး တင္ေပးလုိက္ပါတယ္။ အခ်ိန္တုိအတြင္းမွာပဲ သုပ္စားႏုိင္တဲ႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီးသုပ္ပါ။ အရသာလည္း ေကာင္းမြန္တာမုိ႔ ခုပဲ တူတူသုပ္ၾကည္႔ရေအာင္..
ခရမ္းခ်ဥ္သီးသုပ္တြင္ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
- ခရမ္းခ်ဥ္သီး – ၅လံုး (အေစ႔ထုတ္ျပီ ပါးပါးလွီးပါ)
- ၾကက္သြန္နီ – ၂လံုး (ပါးပါးလွီးပါ)
- ပုဇြန္ျခာက္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္းခြဲ (ညက္ေအာင္ ေထာင္းထားပါ)
- ေျမပဲ – စားပြဲတင္ဇြန္း၁ဇြန္းခြဲ (မညက္တညက္ ေထာင္းပါ)
- ဆီခ်က္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
- ငါးငံျပာရည္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
- ဆား – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
- သၾကား – စားပြဲတင္ဇြန္း တ၀က္
- နံနံပင္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း (ပါးပါးလွီးပါ)
၁။ အရင္ဆံုး ဇလံုတစ္ခုထဲတြင္ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား ျဖစ္ေသာ (ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ပုဇြန္ေျခာက္မွုန္႔၊ ေျမပဲ၊ ငံျပာရည္၊ ဆား၊ သၾကား၊ ဆီခ်က္၊ နံနံပင္) တုိ႔ကုိ ထည္႔လုိက္ပါ။
၂။ အားလံုး သမေအာင္ ေရာေမႊလိုက္ပါ။ အရသာရွိေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးသုပ္ကို သံုးေဆာင္လို႔ရပါျပီ…
၃။ ဟင္းအစပ္အဟပ္ တြဲေလး ခ်က္စားခ်င္ရင္ေတာ႔ ပုဇြန္ဟင္းလ်ာ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးသုပ္၊ ကရင္ တာလေပါ ဟင္းခ်ဳိ သံုးေဆာင္လို႔ရပါတယ္…
PDF ျဖစ္ ေဒါင္းရန္
No comments:
Post a Comment